Konstfrämjandet Värmland

2

Konstfrämjandet Värmland

Aktuellt: Augusti 2019

Nyheter

 • K.R.O.P.P. Lab

  Uppland Konstfrämjandet Uppland är samarbetspart i projektet K.R.O.P.P. Lab 2019 där SU-EN Butoh Company med gäster undersöker hur konsten kan utvecklas i andra miljöer än traditionella konstarenor. Under 10 dagar samlas 7 koreografer, dansare, musiker, bildkonstnärer och performanceartister för en workshop som utmynnar i tre olika konsthändelser.

  Läs mer
 • Philip Lernhammar – Måleri och teckningar

  Bergslagen "Den här utställningen har kommit att handla om något jag hållit på med sedan jag var liten: att teckna och måla människor i olika situationer och sammanhang."

  Läs mer
 • Fish Tank

  Skåne Fish Tank är ett två-veckor långt konstprogram som äger rum i Biografen Panoras foajé. Idén uppstod ur en vilja att aktivera utrymmet som en scen för kroppsligt och artistiskt uttryck. Kärnan i programmet består av varsitt performance/installation/videoverk av Malmöbaserade konstnärerna Jenny Berg, Leif Holmstrand och Helena Olsson.

  Läs mer
 • Only Planet – Konst och Klimat

  Nätverket för Konst och Klimat öppnar den alternativa resebyrån på Malmöfestivalen. Här kan du boka annorlunda resor genom den digitala bokningssidan eller få vägledning direkt på plats. Du har även möjlighet att förflytta dig till spännande platser utan att röra dig en meter eller dela med dig kreativt av det du tycker är Malmös finaste plats.

  Läs mer
 • We are curious

  We are curious är ett nätverk som under våren 2019 träffats i Konstfrämjandets lokaler. De är en grupp invånare, konstnärer och aktivister som kämpat med gränserna som förkroppsligar migrationspolitiken.

  Läs mer
 • VR-resebolaget Time Travel i Lorensborgs Köpcentrum

  Fiktiva VR-resebyrån Time Travel erbjuder resor i VR. I samarbete med Konstfrämjandet och MKB Fastighets AB har Time Travels öppnat sin verksamhet i Lorensborgs Köpcentrum i Malmö 15-30 juni. Projektet drivs av Gallery Extra, ett galleri som inriktar sig på performance.

  Läs mer