Konstfrämjandet Värmland

2

Konstfrämjandet Värmland

Aktuellt: September 2019

Nyheter

 • Teckentolkad visning under Gallerinatten

  Skåne En guidad visning av Gallerinatten på svenska som är teckentolkad utgår från Lilla Torg klockan 18.00.

  Läs mer
 • Ladda ner kartan till Gallerinatten!

  Karta över deltagare och platser för Malmö Gallerinatt 2019 finns både digitalt och i fysisk form. Plocka med dig en karta från någon av de utställande verksamheterna eller från platserna listade här, eller ladda hem kartan i digitalt.

  Läs mer
 • Jörgen. P. Karlsson – Sammankopplingar

  Sörmland Jörgen. P. Karlssons arbeten rör sig i områden kring människan i vår tid. Hur vi påverkas av samhället, frågeställningar om hur vi bäst gör världen hanterbar för oss själva i en händelserik tid full av intryck, brus och avtryck från alla möjliga tänkbara och otänkbara håll.

  Läs mer
 • Malmö Gallerinatt 2019

  Skåne För 22:a året i rad håller Malmös gallerier och konstinstitutioner kvällsöppet mellan 18-24 under den sista lördagen i september. Ett fantastiskt tillfälle att upptäcka Malmös mångfacetterade konstscen, med en blandning av gallerier, konstinstitutioner och tillfälliga konstnärsdrivna initiativ.

  Läs mer
 • Konstnärslön.nu – Shiva Anoshirvani

  A public presentation and conversation with artist Shiva Anoshirvani from Konstnärslön.nu, part of the Empowering the process: working conditions in visual arts, a one day gathering on the working conditions for artists, curators and art mediators within the Öresund region.

  Läs mer
 • Samarbeta? Redskap för kollektiv organisering och gruppdynamik

  Västerbotten En workshop med Sonia Hedstrand för konstnärer på Konstfrämjandet Västerbotten, 5-6 oktober.

  Läs mer