Konstfrämjandet Värmland

2

Konstfrämjandet Värmland

Aktuellt: Februari 2020

Nyheter

Birgitta Burling

 • Fönstergalleriet KOLONIN Arvika7 mars 2020 - 18 april 2020
 • Vernissage lördag 7 Mars Kl 17.00
 • öppet alltid.
 • Läs mer
 • Seminarium om offentlig gestaltning

  Västerbotten Enprocentsregeln för konstnärlig gestaltning av offentliga miljöer har tillämpats i Sverige sedan 1937 och innebär att minst en procent av av budgeten vid ny-, om- eller tillbyggnationer ska avsättas till konstnärlig gestaltning. välkommen på seminarium om den offentliga konstens vara, den 12 maj i Storuman.

  Läs mer
 • Björn Brusewitz – Leva baklänges

  Bergslagen "Att vara bildkonstnär är för mig att få ägna sig åt eftertanke. Och att få arbeta i olika lustfyllda hantverk. Jag söker uttrycka det ordlösa, det fördolda och det tidlösa. Jag söker uttryck för psykiska tillstånd." säger konstnären Björn Brusewitz om utställningen.

  Läs mer