Konstfrämjandet Värmland

2

Konstfrämjandet Värmland

Aktuellt: Mars 2022

Nyheter

Jennie Dahlén // Lager av längtan

Vad händer med din person när dina vanor rubbas? Hur gör du för att ge näring till din upptäckarlust när din rörlighet begränsas? Hur får dina tankar luft när du inte kan vara kreativ på de sätt du brukar välja? Hur stillar du din längtan efter det du älskar när den tillvaro du valt har satts på paus?

 • Bergslagsgatan 11 B Karlstad11 mars - 26 mars 2022
 • Öppet onsdagar kl 12.00-16.00, fredagar 12.00-16.00 samt lördagar kl 12.00-16.00
 • VÄLKOMMEN
 • Läs mer
 • UNDER

  Uppland Nu visar vi återigen Jenny Sunessons soldrivna ljudinstallation UNDER med vandring och övernattning i Florarnas naturområde med mat och samtal. Verket visades hösten 2021 och ingick i Konstfrämjandets projekt Skogen mellan oss.

  Läs mer
 • Luleåbiennalen 2022 söker digital producent på halvtid

  Norrbotten Konstfrämjandet Norrbotten söker en producent som ska ansvara för digitala sändningar, produktioner och dokumentationer i samband med Luleåbiennalen 2022. Uppdraget är på 50% med tillträde så snart som möjligt och pågår till och med januari 2023.

  Läs mer
 • Konstnär söker bilder på kopior av Bengt Lindströms Y

  Västernorrland Nina Svensson är en av deltagarna i Triennalen som under lång tid intresserat sig för Bengt Lindströms jätteskulptur - Y:et på olika sätt.
  Nu söker hon andra Y:n som folk har byggt hemma i sina trädgårdar inspirerade av skulpturen.

  Lyssna på intervjun med P4 Västernorrland och hör av er med tips!

  Läs mer
 • Utställning – Ett sökande i arkivmaterial – Fabriksflickorna

  Stockholm Åsa Norman och Frida Hållanders utställning är en del av det residensprogram vi bedriver i samarbete med Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek. Deras konstnärsresidens avslutas nu med en utställning på arkivet i Flemingsberg.

  Läs mer
 • Stina Wollter

  Uppland Välkommen till ett samtal mellan konstnären Stina Wollter och verksamhetsledare Johanna Uddén från Konstfrämjandet Uppland. Utgångspunkt för samtalet är Stina Wollters bok Kring denna konst. Boksignering och försäljning efteråt. Fika finns att köpa.

  Läs mer
 • Malmö Gallerihelg 2022

  Skåne

  Läs mer