Konstfrämjandet Värmland

2

Konstfrämjandet Värmland

Aktuellt: Januari 2023

Nyheter

 • Curera

  Norrbotten Konstfrämjandet Norrbotten drar igång året med ett nytt projekt för att synliggöra curatorer.

  Läs mer
 • Start för Curera i Norrbotten!

  Konstfrämjandet Hos Konstfrämjandet Norrbotten drar nu projektet Curera igång. Med start den 30e januari presenteras genom projektet en rad samtal om curatorers situation på olika konstinstitutioner i Norrbotten, parallellt med flera projekt skapade i samarbete med svenska curatorsstudenter och även ett nytt residens för curatorer i Norrbotten.

  Läs mer
 • Öppen ateljé vt 2023

  Västerbotten Är du mellan 13-18 år och nyfiken på konst? Kom till Öppen ateljé på Klossen och skapa under handledning av professionella konstnärer. Varannan onsdagkväll klockan 18.00-20.30 med start 8 februari!
  Öppen ateljé är gratis! Välkommen!

  Läs mer
 • Wander Wonder

  Västernorrland Sommaren 2023 öppnar konstprojektet längs vandringsleden 4 Berg, en ny stadsnära led i Örnsköldsvik med start på Varvsberget.

  Läs mer
 • Bokrelease och samtal på Swedenborgsgatan

  Konstfrämjandet Välkommen till Konstfrämjandet den 21 januari mellan 14.00-15.00 för att ta del i ett öppet samtal kring att distribuera konst. Tre personer som professionellt arbetat med att distribuera och marknadsföra konstverk delar med sig av sina kunskaper. Publiken är välkommen att delta med erfarenheter och frågor.

  Läs mer
 • Utställning i galleriet

  Bergslagen

  Läs mer