1×1

I början av december kommer en corona anpassad föreställning för att lysa upp denna kultur begränsade tid som de nya restriktionerna har skapat.Dansföreställningen 1×1, av och med Tove Klang spelas på Konstfrämjandet Värmlands konstrum på Bergslagsgatan 11, Herrhagen, Karlstad. Musiken kommer löpa ut på gatan och publiken kommer kunna se föreställningen genom lokalens stora fönster medan de står utanför med tryggt avstånd mellan varandra.Föreställningen spelas på detta sätt vid tre tillfällen:
Fredag 4 dec kl 19.00.
Lördag 5 dec kl 17.00(Fullbokad).
Lördag 5 dec kl 19.00.Boka din plats genom att anmälan till Konstfrämjandets epost varmland@konstframjandet.seOm föreställningen:
1×1 är ett stillsamt stycke, där långsamma nästintill meditativt delar varvas med flödande rörelsesekvenser som tillsammans tar med åskådaren på en poetisk resa genom livet och själens olika lager.
Föreställningen utspelar sig på 1 kvadratmeter, ett sätt att tänka utanför boxen genom att bli instängd i en. Vad sker med konstnären? Vad sker med dansen?
I sin enkelhet blir föreställningen en paus från vår nuvarande vardag fylld av restriktioner och inställda tillställningar. En vacker stund vi kan dela tillsammans under trygga förhållanden.http://toveklang.com

Visa alla